Seizoen 17-18: Beware – Die mannschaft

Woensdag 24-1-18

Die verslagen van Beware moeten een positievere insteek krijgen. Dat gevoel kreeg de verslaggever/ webmaster/ “teamlIJder”.
Tja, het valt normaal ook niet mee om van al die hoogstaande wedstrijden, een geweldig verslag uit te persen.
Het hoogstaande niveau van Beware trekt enorm volle zalen en de supporters komen uit alle delen van het land.
De website, de Facebookpagina en instagram worden door duizenden mensen gevolgd en er is een dagelijkse vraag naar merchandising.
Ik zie het als captain dan ook als mijn plicht om de marketing wat op te schroeven en Beware positiever uit te dragen naar onze trouwe volgers.

Wat is er dan niet leuker dan om tegen een van onze meest leukste team uit divisie 1A te spelen en daar een positief verslag over te schrijven?
De Mannschaft met captain Jeroen kan nog wel eens voor verrassingen zorgen en dat deden ze dan ook op 21 september 2017, waar ze ons 8 punten gunden in de openingswedstrijd van het seizoen 17-18. Bedankt nog daarvoor.
Deze cijfers uit het verleden bieden echter geen garantie voor de toekomst, maar met onze positieve instelling zou dat best goed komen.
En het werd wederom een teamprestatie van jewelste, waar zelfs captain Nico een positieve en sportieve duit in het zakje deed.
Met maar liefst 5-4 werd er gewonnen in een overtuigende wedstrijd, waar de vonken vanaf spatten.
Erwin en Robert gunden de tweeling Johan en Michel hun overwinning. Dit omdat de uitslag van de uitwedstrijd toch iets te geflatteerd was. Een sympathiek gebaar van onze mannen.

Ed en laatkomer captain Jeroen deden hetzelfde tegen Martin en Rob, zodat de vriendelijkheden over en weer gingen.
Daar waar Martin misschien voor de koppels nog wel een overwinning wilde, vond Erwin dat de tegenstanders Michel en Johan meer verdienden. De prima scores van Martin werden prima weggestreept tegen de iets mindere scores van Erwin, zodat de prima spelende Michel en Johan ruimschoots tijd hadden om hun dubbels te gooien (0-3).
De laatkomer Jeroen kreeg zijn nieuwe medewerker moeizaam aan het werk voor een storingsklus, zodat hij halverwege de partij moest afhaken. Dat betekende wederom een sportief gebaar van de zeer sportieve avond tussen beide teams(3-1).
Beware vond daarom dat Willem wel mocht meespelen met ze.

En omdat het toch allemaal erg leuk was (positief of niet?) , vonden Robert en Rob het weer tijd om de tweeling de overwinning te gunnen. We kunnen gewoon niet meer stuk bij deze mannen.
Dus werd de gunfactor weer overgedragen naar Beware en vond Willem dat hij niet erg zijn best hoefde te doen. Zijn maat Ed vond dat Willem, door zijn beroerde gooien, meer op iemand leek met een lichamelijk en verstandelijke beperking. Maar dan uitgesproken in de meest positieve zin natuurlijk.
Een gelijk opgaande partij tot aan de teamgame, waarin alles en iedereen zijn bijdrage mocht hebben. En dan in de meest letterlijke zin van het woord.

Die Mannschaft liep tot aan de 500 punten heerlijk te gooien en daarna was het Beware die virtueel veel beter was dan gedacht.
Dit resulteerde in een gelijkopgaande strijd tot aan de dubbels, die uiteindelijk door de uitstekend spelende Erwin werd uitgegooid en daarmee de overwinning aan Beware schonk!
De 3e achtereenvolgende overwinning, maar dat is logisch….

Volgende week vrijdag 2 februari spelen we tegen de kampioenskandidaat Umpfff, waarbij we ook alvast kunnen vertellen dat de gunfactor hier ook enorm hoog is. Hoe hoog? Dat gaan we zien…

Blijf onze positieve verslagen volgen 😉