Seizoen 17-18: Musketiers1 – Beware (beker tussenronde)

Dinsdag 2-1-2018

Om nou te zeggen dat we veel zin hadden in een bekerpartijtje op de dinsdag 2-1-2018….nee niet echt. Waarschijnlijk omdat we de drukke feestdagen net achter de rug hadden. De kalkoen en de oliebollen waren we nog aan het opboeren. Daarbij waren we ook niet enthousiast over een dinsdag uitwedstrijd in Nootdorp.
Dit ondanks de Musketiers 1 een geweldig leuk team is, dat staat buiten kijf. Een wedstrijdje tegen Rinus en Stefan is altijd leuk, behalve dat we er niet altijd van kunnen winnen.
Ook niet van een Musketiers in zwaar weer in de eredivisie. Beware zit ook een beetje in zwaar weer en draait ook niet geweldig, dus dat zegt allemaal niks.
En het werd ook niks, ook niet met onze welbekende loting.

Verrassend was de grote onbekende Marco die verdiend met 3-2 van onze Martin won. Beide heren stonden uitstekend te gooien.Martin moest nog even hardhandig wakker geschut worden en stond binnen no-time met 2-0 achter. Een mooie inhaalrace bracht hem op 2-2, maar Marco was toch echt de betere van de 2 en pakte de overwinning.
Nico kon ook weinig potten breken tegen de ook niet superieur gooiende Anton. Een paar hoge scores van 140 waren ruim voldoende om zijn finishes te pakken. Nico kreeg nog 100 pijlen op een leg, maar had duidelijk zijn avond niet (3-0).
Rob en Rinus maakten er ook een makke partij van. Rob had ook best een leg mogen pakken, maar had er, net als Nico , waarschijnlijk geen zin in (3-0).

De verrassing van de avond was toch echt Erwin, die dit soort geintjes wel eens eerder geflikt had. Ook in de beker trouwens, waar hij dan ineens op zijn heupen krijgt en dan wint van een speler uit de eredivisie. Dit keer was Stefan aan de beurt om een dikke 0-3 om zijn oren te krijgen.
Je verwacht het niet, maar nu hopen we ook stiekem dat hij dit in de competitie kan laten zien.

De koppels werden in rap tempo afgewerkt door de mannen. Maar ook hier werd had Beware weinig te vertellen en waren 2 mannen ( Rob en Nico ) het zat en klaar om naar huis te gaan.
De 2 ongezellige gasten lieten daarmee de rest beduusd achter.
Onze excuses natuurlijk, maar tevens gaan de felicitaties uit naar de Musketiers!!

We beloven beterschap voor onze komende ontmoeting.
Saaie gasten dat Beware !