Seizoen 17-18: Beware – Umpfff!

Woensdag 27-9-17


Nico had zichzelf in het vorige verslag niet ontzien en wilde daarbij nog een persoonlijke straf uitdelen , in de vorm van een reservebeurt. Dus wanneer de man uit vorm zichzelf reserve zet en zijn hoop vestigt op de sterkste opstelling, dan mag hij ook vuurwerk verwachten.
Nou niet dus.


Vandaag had de rest van het team een totale offday, waar de honden geen brood van lusten. Onze ( ondertussen ex 😉 vrienden van Umpfff maakten daar handig profijt van en nam Beware mee naar de slachtbank.
Daarbij aangetekend dat Umpfff wel een prima dag had en de dikke overwinning van 2-7 heel erg verdient was.
Natuurlijk viel er hier en daar iets af te dingen. Vooral het zichzelf doodgooien, in het zicht van de finish, was deze avond veel aan de orde.
We tellen minimaal 5 situaties dat onze mannen zichzelf, met de meest bizarre scores ( ook hoge) , dood gooiden. Umpfff ( inclusief Michelle, alias Bartina 😉 hadden wel de vorm, om daarvan direct te profiteren en weg was de leg. Respect natuurlijk, maar wel erg suf van ons.
Wat normaal gesproken een gelijk opgaande strijd is, waren de verhoudingen vanavond helemaal weg. Zeker toen we met een 0-4 achterstand naar de koppels gingen, begonnen de wenkbrauwen te fronsen en zagen we al snel dat er vanavond wellicht niet veel te halen viel.


Martin verloor zijn singel met een kansloze 0-3 van Jimi. Laatst genoemde stond heerlijk te knallen. Martin gooide in die partij 2x een hogere score, voor hem dik onder de maat.
Je kan zien dat zijn werkzaamheden drastisch gewijzigd zijn en dat hij veel fysiek werk heeft. De komende weken zal dat niet anders zijn en houden we ons hart vast…


Erwin verloor ook met 1-3 van Kevin. Hoewel deze ingecalculeerd was, hoopten we stiekem op een stuntje in Erwin zijn 1e competitiewedstrijd. Helaas pindakaas…


Hoewel Rob achter de feiten aanliep tegen Ronald, kwam hij toch steeds weer terug in de wedstrijd. Ronald weigerde soms zijn dubbels te gooien. Maar na de 2-2 vond Ronald het tijd om gas te geven en was het wel snel klaar ( 2-3 ).


Robert was vanavond ook redelijk kansloos tegen Sander, die lekker stond te knallen en zijn finishes goed wist te vinden ( 0-3).


Nee, donkere wolken pakten zich samen boven Sportcafé de Mookies, want ook in de koppels hadden we niet veel te vertellen. Alleen het nieuwe “toBduo” Robert en Rob wonnen 1 partij met 3-0, waar de rest van de partijen lijdzaam verloren gingen.


Gelukkig nam Umpfff gas terug en mochten we nog een punt van ze pakken. We waardeerden het gebaar van onze vrienden, of liever gezegd van onze ex vrienden 😉
Alle gekheid natuurlijk, want als we dan op onze broek moeten krijgen, dan krijgen we dat liever van onze sympathieke darters van Umpfff.
Je ziet de hele avond een soort van ontspannen en gezellige sfeer tussen de beide teams, waarvan je hoopt dat je dat elke week hebt.
Het maakte het verlies van 2-7 wat dragelijker.


Er gaan zelfs onderlinge stemmen op om onze return te verplaatsen naar de laatste wedstrijd van het jaar. Dit omdat Beware dan voorafgaande de wedstrijd een etentje heeft en er dan daarna een mooie avond van maakt.
Sommigen hebben het zelfs over stappen daarna.
Ik denk dan ook bijvoorbeeld aan een etentje met allebei de teams… Wie weet?
Wordt vervolgd, in ieder geval wordt de return weer een leuke avond, ongeacht de uitslag.
Tenminste…een paar punten meer pakken zou wel leuk zijn 😉
Vanavond de omgezette wedstrijd tegen de Yeastyboys in de Mookies

Ps. voor zover er een man of the match zou zijn, hebben we toch maar Rob gekozen. Dit omdat hij er zo nadrukkelijk om vroeg;-)