Seizoen 16-17: Crazy Needles – Beware

Woensdag 22 maart 2017
 
Als er een café is die nogal wat gewisseld is van naam en van eigenaar, dan hebben we het over de Wateringsevest 36. Het is gewoon niet meer bij te houden.
Enfin, het bestemmingsplan is in ieder geval duidelijk. Een gezellig (dart)café met een “nieuwe” naam: Café de Ouwe Hofman…BAM !
De routeplanning ging dus mis, wanneer je zoekt op Café de Waldi’s en had de TomTom een update nodig.
Gelukkig is de wandelende kroegentijger Rob een meester in het vinden van café’s. Het schijnt dat hij dit ook beroepsmatig doet en konden we op tijd (zonder tijd te verspillen) aankomen voor de 1e ronde.
Onze tegenstanders waren de Crazy Needles. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze jongens niet te beroerd om hun lichaam te perfectioneren met een kleine inktbeschildering.
Zo lopen wij als Beware wat achter met deze trend en is alleen Robert een voorloper bij onze mannen.
Maar met onze nieuwe sponsor Immers Get Inked ben je ook een soort van verplicht, om na te denken over dat ene roze vlindertje, die je altijd al had willen hebben.
Martin denkt er namelijk serieus over na en het schijnt dat dit roze vlindertje niet lang op zich zal wachten. Maar omdat hij een beetje bang is voor naalden en tevens zijn pijngrens wat laag is, mag de tattoo niet te groot zijn en gaat het om een klein oppervlak van 3 bij 4 centimeter. Waarschijnlijk komt hij dan ergens tussen zijn schouderbladen.
Het volgende dartshirt zal een ietwat luchtigere variant zijn, waarin zijn roze aanwinst te zien zal zijn.
 
Enfin, laten we maar eens naar de wedstrijd gaan.
Robert begon zijn wedstrijd tegen Richard. Een gelijk opgaande partij, waarbij beide heren aanspraak konden maken op de overwinning. Gelukkig viel het kwartje naar Robert, die voor de verandering een won zonder vals te spelen (2-3).
 
Hoge pieken kent ook diepe dalen. Dit ondervond Rob vanavond in zijn singel ook weer eens en kon de reeds ervaren Erwin en Nico de hand schudden. Vorige week was er geen gebrek aan superlatieven, maar vanavond was het een drama om te zien.
Zijn partij tegen Michel ging verloren met 3-1, maar gebied de eerlijkheid te zeggen dat dit een partij tegen zichzelf was. De intense boosheid was er gelukkig niet, maar de frustratie was er niet minder om.
 
Tattoo ( vlindertje ) Billy kon in een redelijke partij, zijn tegenstander Matthijs opzij zetten met een 3-0 overwinning. Geen hoogstaand niveau, voor zijn doen dan, maar voldoende om Beware op voorsprong te zetten. Ook geen superlatieven voor hem, maar we waren niettemin tevreden en mag hij nog steeds niet reserve staan.
  
Nico trof voor de zoveelste keer Casper sr. als tegenstander. De mannen hebben in het verleden al een paar partijen tegen elkaar gespeeld en kon Nico zich niet herinneren of hij wel eens een partij gewonnen had.
Enfin, beide heren scoorden er redelijk op los en hadden weinig pijlen nodig op de dubbels.
Zo behielden ze allebei hun eigen leg en was er dus een 5e leg voor nodig. De bull werd door Nico gewonnen en hoopte wederom de begonnen leg te pakken.
Helaas zag het er in deze beslissende leg scorend beter uit voor Casper, kwam op een finish en dreigde de partij te gaan pakken. Totdat Nico het ineens op zijn heupen kreeg en er een mooie 116 finish uitperste en alsnog de partij te winnen met 2-3.
 
De koppels gingen eigenlijk gelijk op.
Zowel Robert en Martin verloren en wonnen 1 partij.
Hetzelfde gold voor Nico En Rob.

In de teamgame pakte Robert de belangrijkste dubbel en in de biergame deed Nico dat.
 
Verder werden er nog aardig wast 180-ers gegooid door Casper, Richard en Martin.
 
En zo kwam het verslag, dat redelijk beknopt en al 2 weken te laat is, toch nog af…
Sorry voor het ontzettende gemis, maar bij deze hopelijk goed gemaakt.
 
Vanavond SOA thuis in het café de Mookies.
 
Ps. Volg de ontwikkelingen van Martin en het sprookje van de tattoo…