Seizoen 16-17: Zooo duurt lang – Beware

Vrijdag 27 januari 2017
 
Zooo duurt lang – Beware
 
Wederom een vrijdagavond in Café Friends, wat automatisch een latertje zal gaan worden. Beter gezegd een vroegertje.
De wedstrijd tegen onze nieuwe sponsor Tim (TG-Glashandel en TG-Slotenmakers) en zijn team Zooo duurt lang.
Het team dat ons verbaasd, wanneer we naar de stand in divisie 1B kijken. Stijf en met afstand  onderaan , terwijl dit team echt wel goede darters in de gelederen hebben.
Er waren allerlei aanwijzingen om dit team in ieder geval niet te onderschatten, maar die werden door allerlei excuses aan de kant geschoven.
Maar de wedstrijd verliep voor ons zo dramatisch, dat de excuses  alsnog werden gezocht nadat de wedstrijd beëindigd was. 
Beware kreeg een partij klop, waar niks aan af te dingen was (6-3). Een drama avond waarin bijna niks lukte en waar de tegenstander juist een uitstekende avond beleefden.
Nou wij beleefde die uitstekende avond ook wel, maar hadden liever ook de wedstrijd gewonnen.
Was het zo dat we de nieuwe sponsor een plezier wilden doen? Nee dacht het niet.
Was het zo dat de dartbaan naast de bar, de enige slechte baan van café Friends is? Misschien, maar ook dat is geen excuus.  We kappen met het zoeken naar redenen, want het was gewoon zo dat de tegenstanders lekker stonden te knallen. Zelfs als wij in betere doen waren, hadden we het ook lastig gehad. 
In ieder geval was de sfeer prima onder elkaar. Een echte topavond, zoals het eigenlijk  met elke dartavond hoort te zijn.
We hopen dan ook dat deze tegenstanders weer genoeg punten gaan pakken om te handhaven. Anders zien we ze gewoon over 2 seizoenen weer terug. Maar het seizoen is nog lang… Come on gasten!