Seizoen 15-16: Beware – Karafles

Dinsdag 22-9-15

Je kunt maar beter je seizoen winnend beginnen, want dat zou misschien goed voor het zelfvertrouwen zijn. De 2 voorgaande overwinningen staan dus ook in schril contrast met deze wedstrijd tegen Karafles, trouwens niet onze meest favoriete en leukste tegenstander.

Zonder tegenstander Dave zouden we nog een kansje hebben, dachten we misschien vooraf?Even geen rekening houdend met Jeffrey, die zijn pijlen meestal ook wel aardig op de juiste plek van het bord weet te krijgen. Vooral Rob moest dit in zijn singel ondervinden (1-3). Daarbij stond er een zekere meneer vd Pot op, die normaliter niet zoveel veel “potten” kan breken. Vooral de weggegeven singel door Robert aan deze meneer, hakte er flink in. Een 2-0 voorsprong werd compleet onnodig weggegeven (2-3).

Het wederom afwezig zijn van onze eigen topper Martin, hielp eigenlijk ook niet echt mee. De nevenactiviteiten bij de voetbal van zijn zoon (chauffeur, vlaggen, enz..), begint ook lastig te worden voor ons. In ieder geval op donderdag. En er zijn nogal wat donderdagen. Aanstaande donderdag hebben we er weer een wedstrijd op het programma staan, maar dat terzijde. Gelukkig konden de nul procent mannen Nico (3-1) en Erwin (3-0) zich wel onderscheiden in de singel en daarmee voorkomen, dat we niet met een onoverbrugbare achterstand naar de koppels gingen. Maar in de koppels (Nico- Rob en Erwin-Robert) werden teveel “net-niet pijlen” gegooid. De darteritus pijlen vlogen alle kanten op en daarbij lukte bij de tegenstanders wel alles.

 

Nadat de eerste 3 koppels verloren gingen ( 2 x 0-3 en 1 x 2-3 ), stelde Nico zijn plaats voor de laatste koppel beschikbaar aan de ondertussen binnengekomen Martin. Dit om zijn kunsten te vertonen en misschien nog een puntje te kunnen forceren. Dat lukte dan ook in eerste instantie. Met direct een paar hoge scores, een 180 en een hoge finish van 80 liet hij zien waarom hij eigenlijk niet reserve mag staan, of te laat mag komen. Vooral dat laatste 😉 ‪#‎hint‬ Hij nam Rob mee op sleeptouw, die op zijn beurt ook netjes zijn gemiddelde van 40+ naar 50+ wist op te voeren ‪#‎beest‬.

 

Na een comfortabele 2-0 voorsprong, ging het niveau bij onze mannen uit als een nachtkaarsje. In die zin, dat de tegenstanders allerminst onder de indruk waren en de druk wisten op te voeren. Onze “pottenbreker”van de tegenstander raakte ook ineens weer van alles. Je hebt wel eens een wedstrijd in het seizoen dat alles lukt. Hij was er zelf ook van onder de indruk. De wedstrijd ging wederom met 2-3 verloren.
Daarna nog even het gifbekertje opdrinken tot de laatste druppel ( team- en de biergame) en het pak slaag was een feit (2-7).
Beware (als collectief) is helaas niet echt in de allerbeste vorm en mag er wel wat gebeuren, willen ze weer met hun oude plekken ( 3e of 4e ) mee gaan doen. ‪#‎Komtgoedschatje‬
Donderdag 1 oktober (waarschijnlijk weer dezelfde opstelling :-) tegen Sorry in de Mookies.