Seizoen 15-16: Beware – Bouncers (2e r. beker)

Woensdag 18-11-15:
 
The days(s) after Preston.
Zwak, ziek, misselijk en geen zin? Was dat het motto van vanavond?
Mwoah, een klein beetje.
Nico zou vanavond afwezig zijn, maar Robert had last van een “late kater”. Onze teamlijder moest zich dan maar haasten van een etentje van zijn werk.
Veel mensen waren lamlendig en het dartniveau van vanavond paste precies in het algehele lamlendige plaatje.
Het jonge team van de Bouncers kende dus weinig moeite met Beware, die zich de laatste tijd al weinig spectaculair weet te profileren. Natuurlijk alleen tegen oude bekenden zoals de mannen van de Guitige Guiters. Daar wilden ze nog wel even knallen natuurlijk 😉
Alle gekheid, het was niet veel.
Martin wist zijn partij netjes te winnen, Rob en Erwin wisten nog legs van hun tegenstanders af te snoepen, maar voor Nico geld het advies om geen professionele dartcarrière te beginnen. Hij en zijn familie zouden omkomen van de honger.
 
In de tactics was het ook net niet. Met uitzondering van 1 partij van Nico en Rob. Hier vergaten hun tegenstanders de punten en maakte onze mannen daar dankbaar gebruik. Hiervoor was o.a. 1 opvallende topbeurt van Nico voor nodig.
Verder weer back to basic en was er niet veel te halen, behalve alleen de bierronde. Uiteindelijk nog tot tevredenheid van de mannen en goed voor de rekening, die daarmee aanzienlijk lager bleef dan wanneer Robert erbij is 😉
 
De eindstand werd dus 2-7 voor de Bouncers en Beware gaat gewoon weer lekker naar hun eigen divisie van de beker.
 
Het werd ook een vroegertje vanavond en kon er uitgeslapen en uitgeziekt gaan worden.
 
Woensdag 25-11-15 thuis in de Mookies tegen PSP.
 

Comments are closed.