Seizoen 15-16: Beware – Pa en zijn jongens

 • Woensdag 21-10-15

  Hoe gek als het klinkt werd de tegenstander van vanavond hoger ingeschat, dan Sorry ( sorry daarvoor)!
  Pa en zijn jongens zijn dan wel de debutant in de 1e divisie, er lopen een aantal goede darters in dat team rond.
  Na de 1e vette verliespartij van el Capitano, was daar nog niks van te zeggen. Nico is al weken uit vorm en probeert zijn ritme te vinden. Zijn tegenstander (Smithuis) was daar vanavond niet de geschikte tegenstander voor (0-3).
  Martin moest tegen Sander en deed gewoon waar hij goed in was, winnen. Jammer dat Sander, volgens eigen zeggen, nog niet warm was. Hij had ook niet als 2e moeten gooien, was het verwijt naar zijn teamgenoten toe. Het maakte voor Martin waarschijnlijk niks uit (3-0).
  Rob probeert de nul procent vast te houden, voordat we naar Preston gaan en dat begint hem aardig te lukken.
  Net zo weinig te vertellen als Nico en met net zulke cijfers weer op zijn plaats gezet (0-3).
  Helaas deelde Robert ook in de malaise en kon ook geen potten breken tegen Mastenbroek. Het veelvuldig”darten is leuk”, klonk dan ook door de zaal heen.

   

  Na de eerste 2 koppels was de wedstrijd zelfs alweer gedaan. Martin en Nico gooiden eigenlijk heel goed, maar konden hun dubbels niet vinden. Een 1-3 was best geflatteerd. Robert en Rob verloren met dezelfde cijfers.
  Martin en Nico vervolgden hun 2e partij met uitstekende scores. Opvallend was dat vooral Nico ermee grossierde. De man uit vorm, weet u wel.
  Een eindelijk terechte overwinning voor deze heren en bij Robert en Rob zat er haast nog een stuntje in, door van een 0-2 achterstand terug te komen naar 2-2. Helaas pech met de dubbel 1. De tegenstander had minstens net zoveel moeite met de dubbel en viel het kwartje uiteindelijk naar hen.martcassiskl

  In de teamgame ging Beware eindelijk een keertje los en vlogen de hoge scores, de tegenstanders om de oren. Niemand verzaakte en dat hebben we niet veel gezien. koploper 23-10Hiermee werd de 3-6 aangetekend en de negatieve reeks krijgt een vervolg.
  Gelukkig wist Martin de halve liter Cassis ( of vergif) voor ons binnen te halen.

   

  Weer eens een negatieve mijlpaal, toen we naar de stand keken. Beware op kop, wanneer we de stand omdraaien. Volgende week dinsdag 27-10 tegen NON, die in deze lijst onderaan staat…oh oh..